top of page

Raadplegingen

Geneesmiddelen

Raadplegingen

Wij werken enkel op afspraak. Op die manier proberen we wachttijden minimaal te houden. Maak bij voorkeur een afspraak via de website. U kan ook telefonisch een afspraak maken op het telefoonnummer: 089 692121.

Gelieve tijdig aanwezig te zijn op de gemaakte afspraak. Wij proberen ons ook aan de geplande tijdstippen te houden. Urgenties zijn echter niet te voorzien. Wij willen ons daarom op voorhand verontschuldigen mocht u toch moeten wachten door een dringende oproep.

 

Kan u niet (tijdig) aanwezig zijn, gelieve uw afspraak dan (telefonisch) te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om uw plaats in te nemen. We voorzien 15 minuten, indien u met 2 personen komt, gelieve dan ook 2 afspraken te maken. Indien u meer dan 15 minuten nodig denkt te hebben, gelieve dan contact op te nemen met de secretaresse.

 

Als alle afspraakmomenten volzet zijn en u toch graag dezelfde dag nog op consultatie komt, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.

Neem steeds uw identiteitskaart mee op consultatie.

Sinds 3 februari 2020 worden wij in de praktijk bijgestaan door een verpleegkundige. Voor onder andere volgende behandelingen kunt u bij hen terecht: Bloedname, ECG, Longfunctie, Griepvaccin, …

bottom of page